Startpagina | Accu’s, schokdempers en uitlaten


Varta accu 44Ah-12V

Accu’s

In de moderne auto’s zijn meer en meer consumenten- en controle-apparaten aangesloten op het elektrische systeem van uw auto. Dan is een goede accu cruciaal om plotselinge uitval van de gehele auto-elektronica te vermijden. Laat uw accu dus regelmatig checken en indien nodig vervangen.

Wij kunnen de juiste batterij voor bijna alle auto’s leveren van  o.a First Stop, Varta, Centurion en gel-accu’s en altijd tegen eerlijke prijzen!


Schokdempers

Goede schokdempers zorgen voor veiligheid en comfortabel rijden en zorgen voor een goed contact van de band met de weg.
Als de schokdemper defect is wordt de remweg langer en is uw wagen moeilijker bestuurbaar, verhoogt het risico van aquaplaning en zorgt voor onregelmatige slijtage van uw banden. Schokdempers moeten daarom om de 20.000 kilometer gecontroleerd worden.

Bij First Stop van Noort BandenService kunt u terecht voor A-merk schokdempers tegen bijzonder scherpe prijzen. Vanzelfsprekend inclusief vakkundige montage!


Uitlaten

Een goed uitlaatsysteem zorgt voor minder belasting van het milieu, een laag geluidsniveau en optimale prestaties van uw motor.
Daarom is het een goede zaak om uw uitlaatsysteem regelmatig te laten controleren.

Is uw uitlaat stuk, dan kunt u bij Van Noort BandenService goed en goedkoop terecht voor nieuwe uitlaatonderdelen of een compleet uitlaatsysteem.
Wij verkopen uitsluitend A-merk uitlaten met een standaard garantie van maar liefst 24 maanden!